WILO

Podelite s drugima

Naši telefoni

+381 11 2853-258

Radno vreme ponedeljak-petak 8.30 do 16.30

Ili putem maila office@wilo.rs, na koji ćete sigurno dobiti odgovor!

Naša lokacija

WILO Beograd d.o.o.

Tetovska 72
11000 Beograd

WILO Beograd d.o.o.

WILO Beograd d.o.o. je ćerka firma WILO SE i jedina je ovlašćena da na teritoriji Srbije i Crne Gore  uvozi pumpe, pumpne sisteme, rezervne delove i ostale proizvode kompanije WILO SE. Više od deset godina je prisutna na našem tržištu, i tokom tog perioda našeg poslovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih kupaca i klijenata, jer isključivo nudimo proizvode WILO SE, koji se odlikuju vrhunskim nemačkim kvalitetom.

Poverenje, znanje, kvalitet, inovativnost – to je WILO

U okviru WILO Beograd d.o.o. pored direkcije u Beogradu, posluju i kancelarije u Novom Sadu, Nišu. Kompanija zapošljava 12 zaposlenih, od toga 7 inženjera koji su zaduženi za prodaju, pružanje tehničkih i servisnih usluga. Zaposleni poseduju veliko domaće i internacionalno iskustvo u nabavci i isporukama pumpi, servisiranju istih, kao i pružanju tehničkih usluga pri selekciji, ugradnji i eksploataciji naših proizvoda. Kvalitetna struktura, iskustvo, ali i obrazovanje zaposlenog kadra garancija je pružanja vrhunskih usluga u oblasti pumpne tehnike.

Za krajnje kupce je svakako značajna činjenica da je obezbeđena mreža ovlašćenih servisa na teritoriji Srbije i Crne Gore, kao i magacin sa velikim lagerom proizvoda i rezervnih delova koji omogućava kratke rokove isporuke i bilo kakvih servisnih intervencija.

U skladu sa poslovnim standardima i etikom definisanom WILO SE, od svih zaposlenih WILO Beograd d.o.o. može se očekivati apsolutna stručna i tehnička podrška pri izboru pumpi i prateće opreme, kao i razne vrste treninga i obuka vezanih za WILO proizvode i pumpnu tehniku uopšte. Takođe, na raspolaganju je veliki izbor kataloškog materijala u štampanoj i elektronskoj formi, kao i softver za izbor pumpi namenjen kao tehnička podrška od projektovanja do ugradnje i eksploatacije WILO opreme.

Podelite s drugima
Pioneering for You