WILO

Podelite s drugima

Naši telefoni

+381 11 2853-258

Radno vreme ponedeljak-petak 8.30 do 16.30

Ili putem maila office@wilo.rs, na koji ćete sigurno dobiti odgovor!

Naša lokacija

WILO Beograd d.o.o.

Tetovska 72
11000 Beograd

WILO SE Dortmund

WILO SE

WILO SE Dortmund jedan je od najvećih proizovođača pumpi za grejanje, hlađenje, klimatizaciju, vodosnabdevanje i odvođenje otpadne vode, i sinonim je nemačke tradicije, kvaliteta i pouzdanosti.

Kompanija WILO SE Dortmund ima tradiciju dugu 140 godina. Obzirom na ovo ogromno iskustvo, sticano tokom godina postojanja, WILO je jedan od lidera i diktira trendove razvoja pumpi i pumpne tehnike u svetu. Koncern koji sada ima više od 7000 zaposlenih na svim kontinentima i prodaju u vrednosti od preko milijardu i dvesta miliona evra je svoj put u industriji pumpi započeo pre više od 140 godina patentom i proizvodnjom prve cirkulacione pumpe za grejanje. Od tog prvog patenta do danas WILO, još uvek u vlasništvu porodice osnivača, nije prestao da bude lider inovativnosti i kvaliteta kroz razvojne projekte eksperata iz Dortmunda. U sastavu WILO-a su fabrike u:

 1. WILO SE, Dortmund (Nemačka)
 2. WILO SE Werk Hof (Nemačka)
 3. Pompes Salmson S.A.S. (Francuska)
 4. WILO Intec S.A.S. (Francuska)
 5. i regionalne kompanije u više od 60 država na četiri kontinenta

U sastavu koncerna posluju proizvodne jedinice u:

 • Nemačkoj 1.Dortmund, 2.Oschersleben, 3.Hof
 • Francuskoj 1.Aubigny, 2.Laval
 • Velikoj Britaniji/Irskoj 1.Limerick, 2.King’s Lynn

Proizvodni program firme WILO SE obuhvata nekoliko hiljada tipova pumpi, koje se mogu svrstati u sledeće osnovne kategorije:

 1. Pumpe i sistemi za grejanje, hlađenje i klimatizaciju
 2. Pumpe i sistemi za vodosnabdevanje
 3. Pumpe i sistemi za transport otpadnih voda

 Navedeni proizvodni program obuhvata sledeće prodajne segmente:

 1. Porodične kuće i manji stambeni objekti
 2. Komercijalni poslovni i stambeni objekti
 3. Komunalni sistemi daljinskog grejanja i hlađenja
 4. Komunalni sistemi za vodosnabdevanje
 5. Komunalni sistemi za transport i tretman otpadnih voda
 6. Industrijski sistemi i instalacije

U našoj poslovnoj politici na prvom mestu nalazi se kvalitet, realizovan kroz ideju da je zadovoljstvo kupca naša obaveza i posao, što je preduslov za proizvodnju po najsavremenijim svetskim standardima kvaliteta i pouzdanosti. Ovo takođe podrazumeva velika ulaganja u razvoj i istraživanja i stalna usavršavanja svih zaposlenih u skladu sa savremenim svetskim standardima, koje upravo WILO diktira.
Svakako treba napomenuti i OEM reference, odnosno plasman WILO pumpi i opreme za prvu ugradnju, gde značajan broj renomiranih svetskih proizvođača, kao što su Viessmann, Junkers, Vaillant, Bosch i dr. u svoju opremu serijski ugrađuju WILO pumpe i pumpne sisteme.

Podelite s drugima

Contentpage 3

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto

Pioneering for You